Pniëlkerk

Ontmoeten

Dat is het woord waar het bij ons als Pniëlkerk om draait.

In en rondom de kerk ontmoet je elkaar. Als bewoners van de wijk of als leden van de kerk. Ont-moeten. Bij ont-moeten draait het in de Pniëlkerk om wie je bent als mens. Met je levensverhaal, met de mooie gebeurtenissen uit je leven, je tegenslagen, je moeilijkheden in het leven. Kortom: het leven zoals het is, op adem komen. Even geen druk van je carrière, je prestaties, of de drang om je te onderscheiden van anderen.

En natuurlijk gaat het in en rondom de kerk ook om het ontmoeten van God. Als Pniëlkerk hebben we aandacht voor de geestelijke kant van de mens. In onze relatie met God vinden we de inspiratie voor ons leven.

De Hoornes, waar mensen wonen met zoveel verschillende culturele achtergronden, biedt zoveel mooie kansen. Of het nu gaat om een Buurtsoep, een koffie-ochtend met een praatje, een hand-en-span-dienst, een interculturele Bijbelstudie, een Fancy-Fair, of een club voor kinderen. Mensen ontmoeten uit zoveel verschillende culturen geeft kleur aan het leven.

Met elkaar zetten we onze schouders onder Hoornes Samen in Beweging. We spannen ons er voor in om je te helpen wanneer je ergens tegenop ziet, om een luisterend oor te bieden wanneer je over iets wilt praten, om met je te vieren wanneer successen zijn behaald.

Omdat we ook als kerk niet alles zelf kunnen, zullen we waar nodig en mogelijk anderen zoeken die met je verder kunnen optrekken. Hoornes Samen in Beweging biedt daar alle mogelijkheden toe! We zijn er benieuwd naar hoe we samen met u en met jou van de Hoornes een nog mooiere buurt kunnen maken!

Pniëlkerk
Jaap Bergmanstraat 1
2221 BM Katwijk