Dunavie

Met onze bewoners samen, maken we het verschil

Sociale huurders zijn super belangrijk voor de wijk

Het is een cliché, maar samenwerken is gewoon zó leuk.

Als woningcorporatie zijn we erg actief in de wijk de Hoornes. Onze missie is om het wonen voor mensen met lagere inkomens, mogelijk en fijn te maken. Dat gaat verder dan een huis beschikbaar stellen. Het gaat om fijn, veilig en plezierig wonen. Veel van de bewoners in de wijk Hoornes huren bij Dunavie. We vinden het daarom éxtra belangrijk om bij Hoornes samen in beweging betrokken te zijn.

Onze enthousiaste collega’s van de afdeling leefbaarheid zijn de oren en ogen in de wijk. Als zij een bewoner kennen die graag wat aanspraak heeft, of hulp nodig heeft bij het doen van de boodschappen, kunnen we nu nog sneller helpen. Nu we alle partners kénnen die actief zijn in de wijk, spreken we elkaar vaker. Of het nu de scholen zijn die vrijwilligers zoeken, of een bewoner die graag meer van het geloof leert, maar niet zo goed durft, de linkjes zijn zo gelegd. Nu we met 11 partners samenwerken, is de verbinding dus snel gevonden. Zowel bij simpele vragen als bij de lange termijn oplossingen.

Met de gemeente werken we bijvoorbeeld aan het aardgasvrij maken van de wijk. Daarnaast werken we zelf ook graag aan de woningen in de wijk, door verduurzaming, renovaties en nieuwbouw. Met onze bouw, renovatie, de leefbaarheid en kennis kunnen we met de partners de wijk tot een prachtige plek maken. Nu en in de toekomst. We zijn supertrots op deze samenwerking!

Dunavie
Ambachtsweg 16
2222 AL Katwijk