Samen bouwen aan een fijne en veilige wijk

Denk en doe mee in de Hoornes!

U woont in de Hoornes. Een levendige wijk waar bewoners uit verschillende culturen met enthousiasme en creativiteit initiatieven en ideeën oppakken. Er staat de komende jaren veel te gebeuren, van nieuwbouw tot het aardgasvrij maken van de wijk en meer. Het is de kunst om alles samen te voegen tot één groot plan en zo de wijk nog mooier en warmer te maken.

Denk mee

Samen met u gaan we werken aan een Hoornes waar het fijn wonen, werken en verblijven is. We willen u zoveel mogelijk betrekken bij projecten in de wijk. Daarom is er nu het online platform: denkmee.katwijk.nl . Hier kunt u als bewoner op elk moment en wanneer het u uitkomt meedoen en een bijdrage leveren. We zetten dit online platform in om ideeën te  verzamelen, te discussiëren, enquêtes aan te kondigen en nog veel meer manieren om mee te doen!

Uw mening telt!

Op dit moment staan er op denkmee.katwijk.nl twee projecten waarbij we uw hulp nodig hebben. Het invullen van beide vragenlijsten is eenvoudig en kan tot 1 juli a.s.

Hoornes samen in beweging

Welke activiteiten vindt u belangrijk voor de Hoornes? Door de vragenlijst van de samenwerkingspartners van het project ‘Hoornes samen in beweging’ in te vullen, krijgen de partners een beeld van welke activiteiten u belangrijk vindt voor de wijk. Hierna gaan zij in kaart brengen welke nieuwe activiteiten in de Hoornes als eerste opgepakt kunnen worden en wanneer.

Hoornes Aardgasvrij

Bent u eigenaar van een woning in de buurt Kalkoven? Dan kunt u op het platform uw mening geven over het aanbod voor aansluiting op het warmtenet dat de gemeente aanbiedt aan vroege deelnemers. Later deze maand ontvangen alle bewoners, zowel woningeigenaren als huurders, van Kalkoven een magazine over het project Hoornes Aardgasvrij. Hierin leest u wat  u van het warmtenet kunt verwachten, over ervaringen van andere bewoners en over hoe u gebruik kunt maken van de kans die aan bewoners in Kalkoven wordt aangeboden. Huurders worden benaderd door Dunavie.

Maak kans op

Onder alle deelnemers die meedoen en hun mening geven worden 8 cadeaubonnen van de Hoornespassage verloot t.w.v. € 50,-. De winnaars krijgen hiervan automatisch bericht.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen en opmerkingen? Op woensdag 23 juni zijn wij van 11.00 -16.00 uur te vinden in de Hoornespassage. Wij gaan graag met u in gesprek!