Groot succes - Cadeaus van de wijk voor de wijk

Van wie en voor wie was deze actie bedoeld?

Hoorneswijkgenoten ontvingen een kaart op de deurmat met de uitnodiging om iemand te verrassen. Waarom? Gewoon, omdat we graag iets voor een ander doen! Partners van Hoornes Samen in Beweging zorgden voor cadeaus en voor enthousiaste vrijwilligers. Ook zij vonden het heerlijk om als een kerstman door de straten van de Hoornes te lopen.

Mooie reacties

Op 18 december brachten 40 vrijwilligers meer dan 100 cadeaus rond bij mensen in de wijk. Waaronder ook burgemeester Cornelis Visser, wethouders Gerard Mostert, Adger van Helden, Corien van Starkenburg, Rien Nagtegaal, nieuwe directeur-bestuurder Welzijnskwartier Gwen Spies en kerkgangers van de Pniëlkerk. ‘Ik kan dit stiekem echt heel goed gebruiken’ vertelde een ontvanger met tranen in haar ogen.

Over Hoornes samen in beweging

Maar liefst 11 partners hebben zich verenigd in één projectgroep; Hoornes samen in beweging. Met één doel: gezamenlijk de wijk de komende jaren ontwikkelen tot een fijne, veilige en actieve plek om te wonen, werken, verblijven en te ondernemen. Initiatiefnemers zijn: Aloysius, Baptistengemeente Katwijk, DSV Verzorgd Leven, Dunavie, gemeente Katwijk, Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek, Pniëlkerk, Stichting De Brug, Tripodia, Welzijnskwartier en Winkeliersvereniging Hoornesplein.