Cadeaus van de wijk voor de wijk

Wie gun jij deze dagen een mooi gebaar? Met trots werken wij aan een mooie, gezonde en veilige wijk. De partners van Hoornes Samen in Beweging maken daarom leuke cadeaus voor bewoners in de wijk. Van creatieve kerststukjes, tot kerstkaarten gemaakt door basisschoolkinderen en van kerstpakketten tot kerstbroden. We delen ze gratis uit aan bewoners van de Hoornes! Gewoon, omdat we graag iets voor een ander doen!

Voor wie is deze actie bedoeld?

Deze actie is van de wijk voor de wijk. Dus enkel voor Hoorneswijkgenoten. Vanaf 7 december vallen er meer dan 2000 kaarten bij Hoorneswijkgenoten op de deurmat. Iedereen mag zelf kiezen wie hij/zij opgeeft, voorwaarde is wel dat diegene in de Hoornes woont. Misschien wel die ene achterbuurvrouw die altijd voor haar uitstaart achter het raam, die man die altijd het stoepje netjes aanveegt of die vader op het schoolplein die altijd nét op tijd is om zijn kind op te halen. Verras iemand die je kent of leg een nieuwe verbinding.

Brievenbus in de Hoornespassage

Inleveren van de kaartjes met naam en adres kan tot en met 16 december. In de Hoornespassage staat een afgesloten brievenbus (entree bij de Albert Heijn). Deze wordt zorgvuldig geleegd. We bereiden samen meer dan 100 cadeaus voor en we verwachten dat we heel veel mensen blij kunnen maken dit gebaar. Let wel: op = op!

Uitdelen van de cadeaus

Op 18 december brengen vrijwilligers waaronder ook wethouder Gerard Mostert en afgevaardigden van de partners de cadeaus langs. Enthousiaste Hoorneswijkbewoners die ook graag een cadeau willen langsbrengen kunnen zich melden bij info@hoornessameninbeweging.nl. Volg de actie via #HoornesSamenInBeweging of kijk op www.hoornessameninbeweging.nl.

Over Hoornes samen in beweging

Maar liefst 11 partners hebben zich verenigd in één projectgroep; Hoornes samen in beweging. Met één doel: gezamenlijk de wijk de komende jaren ontwikkelen tot een fijne, veilige en actieve plek om te wonen, werken, verblijven en te ondernemen. Initiatiefnemers zijn: Aloysius, Baptistengemeente Katwijk, DSV Verzorgd Leven, Dunavie, gemeente Katwijk, Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek, Pniëlkerk, Stichting De Brug, Tripodia, Welzijnskwartier en Winkeliersvereniging Hoornesplein.